HTML

ELÉRHETŐSÉG

atorta@windowslive.com www.facebook.com/dollarpapa www.ittvagyunk.blog.hu

GALÉRIA

KIK VAGYUNK?

Kiss-Végh Emőke és Ördög Tamás, azaz Dollár Papa Gyermekei

OSLÓI VENDÉGJÁTÉK

KÉPEK-SKANDINÁV HÁZ

IBSENT A NAPPALIMBA!

2012.02.01. 08:55 Hedda Gabler

A SZÍNHÁZ HÁZHOZ MEGY!

Már több, mint 60 alkalommal tűztük műsorunkra Ibsent a nappalimba! címmel Hedda Gabler adaptációnkat melyben budapesti lakások és családi házak tereire alakítjuk az ibseni történetet. Köszönjük!

Rendelj színészt a lakásodba!


A színház házhoz megy. Budapest különböző kerületeiben megtekinthető az Ibsen Hedda Gablerjéből kiinduló helyspecifikus előadás. Dollár Papa Gyermekei az ibseni szövegből és helyzetekből kiindulva valódi helyspecifikus előadást hoz létre budapesti családi házakban és lakásokban, Ibsent a nappalimba! címmel.

"Célunk az, hogy bebizonyítsuk a játékos kedvű ingatlan tulajdonosoknak, hogy színpad és jelmezek nélkül is valódi színházi élményt élhetnek át a saját nappalijukban. Arra keressük a választ, hogy miként tudjuk a színház eszközeivel, a lakói által jól ismert környezetet színházi térré alakítani valamint arra, hogy miként válik valóságból fikció. A házigazda így a saját lakására, életére kívülállóként tud pillantani. Sok a lusta néző és mi megértjük őket. Jobb lenne otthon, melegítőben, ismerősök, barátok vagy a család tagjai között lenni? Mi ennek a lehetőségét kínáljuk. Éljen vele! Lásson vendégül bennünket még ma!

 

SZÍNÉSZEK: 
KISS-VÉGH EMŐKE, ÖRDÖG TAMÁS, VARGA BALÁZS/TÓTH MÁTÉ

JELENTKEZÉS:
atorta@windowslive.com

TUDNIVALÓK:
Az előadás csak Budapest területén megrendelhető, 14 éven aluliaknak nem ajánlott, nagyjából egy óra hosszú és mindenhol előadható, még a legkisebb szobában is. A társulat egy órával a megbeszélt kezdés előtt megy csak a helyszínre, melyet nem rendezünk át. Az előadás meghívásához semmilyen speciális feltételre, körülményre nincs szükség. Az esemény természetesen zártkörű, a házigazda döntheti el, hogy kit hív meg.

 

A BEMUTATÓ IDŐPONTJA: 2010. NOVEMBER 14.

Riport az RTL Klubon: www.rtlklub.hu/video/124249

MINDEN TOVÁBBI INFÓ A CSOPORT HIVATALOS OLDALÁN:
www.ittvagyunk.blog.hu

 

 

"Most számolom, a hatodik sms-t kapom arról, hogy mennyire jó volt!"
Anna

 
"Itt is el kell hogy mondjam, mennyire zseniális volt a tegnapi előadásotok. A hatásotok alá kerültem/kerültünk, folyton azon töröm a fejem, hogy lehetne megoldani, hogy a mi nappalinkba is eljöjjetek."  
Gabi
 
"Köszönjük a tegnapi élményt a nappalinkban. Sorra kapom az e-maileket a vendégektől, amiben elmondják mennyire különlegesen jól érezték magukat hála nektek!"
Ágnes
 
"Köszönöm ezt a feledhetetlen élményt!"
Zoltán
 
"Szuper volt a péntek este. :) Köszönet érte. Nektek, Ágneséknak. Már gondolkodunk egy saját házas/nappalis verzión, hogy barátaink is részesei lehessenek az élménynek. :)))"
Éva